fbpx

ISO9001 ja ISO14001 sertifioinnit päivitetty koronaepidemian aikana

ISO9001 ja ISO14001 sertifioinnit päivitetty koronaepidemian aikana

DC Works hyödynsi koronaepidemian aiheuttamaa hiljaisempaa ajanjaksoa viemällä eteenpäin useammat yrityksen kehityshankkeet, muun muassa työkalupäivitykset, sisäiset hallinnolliset uudistukset sekä ISO9001 ja ISO14001 päivitykset.

DC Works on ollut SGS:n sertifioima laatu-, hallinto- ja ympäristöjärjestelmän piirissä vuodesta 2017. Sovellettavina aloina ovat palvelinsalit sekä teollisuusasennus.

Päivitettyjen sertifiointien yhteydessä DC Works uusi laatukäsikirjansa, työturvallisuussuunnitelmansa sekä ympäristöpolitiikkansa. Nykyisessä haastavassa toimintaympäristössä ja maailmalla vallitsevassa epätietoisuudessa, on ensiarvoisen tärkeää että yritys kykenee muokaamaan toimintaansa nopealla tahdilla ja arvioimaan tekemistään aina tarpeen tullen. Tähän DC Works on vastannut uusimalla toimintojaan jokaisen projektin yhteydessä, tarpeen mukaan. Tämän ansiosta, kevään koronaepidemian jälkeen yritys jatkaa vahvempana eteenpäin.

Haluamme kiittää SGS henkilöstöä hyvin jatkuneesta yhteistyöstä, ja näemme seuraavan kerran vuonna 2021 väliauditoinnin merkeissä.

No Comments

Post a Comment