fbpx

Palvelinsalit

Palvelinsaliasennukset ammattitaidolla haastavampiinkin kohteisiin

 

 

DC Works toteuttaa laajalla kokemuksella kaiken kokoluokan palvelinsalit, aina hyper scale:sta yksittäiseen palvelinhuoneeseen.

 

Olemme tulleet tunnetuksi suurien data centereiden -työmailla monen toimijan -luottopelaajana. Olemme jalostuneet myös työmaan sisäiseksi ongelmanratkojaksi, oli kyse mistä tahansa automaatio-, IT- tai valokuitutyöstä. .

 

Kun data centerit mietityttää, ota meihin yhteyttä, niin kerromme lisää.

OTA YHTEYTTÄ

Tietoliikenneverkot / ICT

 

Suunnittelemme ja toimitamme erilaiset tietoliikenneverkot ja -järjestelmät.
Osaamisemme kattaa kupari- ja kuituverkot, aina runko- ja järjestelmätasolta aina IT-rack ribboneihin asti..

 

Olemme Corning NPI sertifikaatti toimija ja myönnämme toimittamallemme verkolle jopa 25 vuoden takuuta.

Automaatio / Automaatioasennus

 

Kaiken kattavat BMS ja EPMS järjestelmäasennukset sekä asiantuntija palvelut.

 

Tarkka ja laadukas asennustyö on leipälajimme. Hallitsemme työmaalla tapahtuvat automaatio- ja sähköasennukset laajalla osaamisellamme. Olemme jo toteuttaneet automaatiojärjestelmäasennukset yli 30MW laitoksiin omalla kokeneella henkilöstöllä.

 

Laajaan kumppaniverkostomme ansiosta tarjoamme vaativat keskus-, laite- ja järjestelmätoimitukset, yksittäisestä PLC:stä aina pieniin 2MW konesaleihin asti.

 

Toimimme eri automaatiotoimittajien järjestelmien parissa, toimitamme kaiken kattavat asennuspalvelut sekä hoidamme projektin suunnitteluvaiheesta käyttöönottoon. Olemme ylpeitä projekteistamme ja otamme aktiivisesti osaa modernin työmaakoordinoinnin saralla.

Sähköistys / Sähköasennus

 

Toteutamme kaikki konesalien sähköasennukset laidasta laitaan. Hallitsemme sähköasennukset ja sähkönjakelun, aina muuntajan toisiopuolesta valaisinasennuksiin asti.

 

Asennamme, testaamme ja käyttöönotamme sovitusti: sähkökeskukset, virtakiskot, UPS-laitteet ja -patteristot, ukkossuojat, taajuusmuuttajat, turvakytkimet.

 

Työskentelemme S1-sähköurakointiluvilla. Meiltä myös ATEX- työt.