fbpx

Rakennusautomaatio – talotekniikan ammattilaiset

Rakennus­­automaatio­­palvelut teollisuus­maailman tyyliin

DCW-Rakennusautomaatio tarjoaa yrityksille aivan uuden tasoista rakennusautomaation palvelua. Tuomme vankan ammattitaitomme rakennusmaailmaan ensiluokkaisen korkeaa laatua vaativista data center -puhdastila-asennuksista ja öljyteollisuuden ATEX-luokiteltujen analysaattoritilojen automaatioasennuksista. Toteutamme rakennusautomaatioprojekteja samalla huippuammattitaidolla, hiotuilla työtavoilla ja -asenteella sekä laadukkaalla työnjäljellä. Yrityksemme on toiminut vuodesta 2014 lähtien ja olemme nykyään yksi suurimmista alan toimijoista Suomesssa. Toimialueemme on koko kotimaa ja työntekijämme asuvat useilla eri paikkakunnilla Suomessa.

Nykyaikaisen oikein toteutetun automaatiojärjestelmän hyödyt

Ekologinen kiinteistö kuluttaa vähemmän sähköä. Ylläpito on ennakoidumpaa, joten ylläpitokulut ovat pienemmät.

Säätömahdollisuuksilla saadaan optimoitu ja älykäs rakennuksen ohjaus, joka säästää kustannuksia ja on käyttäjäystävällinen.

25 vuoden pidennetty takuu valokuituasennuksille

Olemme Corning NPI-jäsen (Network Preferred Installers), joten voimme tarjota Corningin 25 vuoden pidennetyn takuun kaikille valokuituasennuksille ja -tuotteille.

Varmistamme palveluiden laadun

SGS ISO 9001 standardin sertifikaatti osoittaa, että käytössämme on laadunhallintajärjestelmä, jonka kehittämisellä pyrimme parantamaan jatkuvasti suorituskykyämme ja sen myötä keskittyä tuottamaan asiakkaille tasalaatuisia palveluita.

Välitämme ympäristöstä

GS ISO 14001 standardin sertifikaatti osoittaa sitoutumisemme ympäristönhallintajärjestelmiin. Noudatamme toiminnassamme ympäristöstandardeja ja olemme sitoutuneet päivittäisessä toiminnassamme ympäristövaikutusten vähentämiseen.

Meille mikään projekti ei ole liian pieni tai suuri

Olemme toteuttaneet kaiken kokoisia rakennusautomaatioprojekteja. Työkohteitamme ovat mm. sairaalat, koulut, kauppakeskukset, palvelinsalit sekä kerrostalot. Isoimmat yli 50 työntekijää työllistävät, 1,5 vuotta kestäneet datacenter-projektit olemme suorittaneet luotettavan yhteistyökumppaniverkostomme kanssa. Toteutamme rakennusautomaatiota asiakkaillemme kokonaispalveluna tai erillisinä osa-alueina.

• Automaatioasennus
• Automaatiosuunnittelu
• Työmaakoordinointi
• Sähköasennus

TOTEUTAMME ASIAKKAAN TARPEIDEN JA VAATIMUSTEN MUKAISET RAKENNUSAUTOMAATION PALVELUT ALUSTA LOPPUUN ASTI OMISTAUTUNEEN TIIMIMME VOIMIN.

 

Etsitkö rakennusautomaatiota tulevaisuuden tasolla?