fbpx

Suunnit­telu- ja asennus­­palvelut sekä kunnossa­pito

Suunnit­telu- ja koordi­naatio­palvelut

Teemme perusluontoista suunnittelua ja välittömiä suunnittelupäivityksiä samalla kun asennukset ovat käynnissä. Suurimmissa projekteissamme työmaahenkilöstöömme kuuluu CAD-osaaja, joka päivittää kuvia tarpeen mukaan.

 

Olemme vahvasti mukana kantaa ottavana osapuolena kaikissa urakoissamme ja pyrimme luomaan parhaan kokonaisuuden loppuasiakkaan käyttötarkoitusta ajatellen.

TYÖMAAKOORDINAATIO JA TYÖNJOHTO

Työnjohtajamme ja koordinaattorimme ovat kokeneita asennusprojektien vetäjiä.

Suunnittelemme omat asennusaikataulumme sopeutetusti asiakkaan ja muiden urakoitsijoiden töiden mukaan.

KONSULTOINTI JA JOHTAMINEN

Kykenemme konsultoimaan asiakkaitamme sekä suunnittelutaloja prosessiin liittyvien ja asennusteknisten asioiden osalta.
Tunnemme hyvin kenttälaitteiden, sähkölaitteiden sekä logiikoiden vaatimukset ja osaamme soveltaa asiakkaan tarpeet erilaisiin prosessiympäristöihin.

 

Projektin johto / työmaajohtomme on hyvin kokenutta ja kovissakin liemissä keitettyjä alan ammattilaisia joilla ei puntti tärise kovassakaan paikassa. Aikataulupaine, suunnitelmamuutokset, ulkomainen urakointi ja tiukka byrokratia ovat päivittäistä leipäämme – jotka eivät hidasta meidän prosessia saattaessamme asiakkaan projektia käyttökuntoon.

Asennus­palvelut

Monipuolisen tiimimme ansiosta pystymme vastaamaan ongelmaan kuin ongelmaan. Olemme apunasi kaikessa tekniikkaan liittyvissä asioissa alusta loppuun saakka.

AUTOMAATIO- JA INSTRUMENTTIASENNUKSET

Asennamme, kaapeloimme, kytkemme ja testaamme kaikki automaatio- ja prosessiautomaatiolaitteet. Työntekijämme ovat osaavia alan ammattilaisia ja ymmärtävät automaatiolaitteiden, protokollien ja kenttäväylien toimintaperiaatteet.

SÄHKÖASENNUKSET

Tarjoamme eri kokoluokkien sähköasennuksia; aina pienistä valaisinasennuksista isoihin taajuusmuuttajaohjattujen moottoreiden syöttökaapeliasennuksiin. Sähköasentajamme kaapeloivat, kytkevät ja testaavat kaikki asennukset paikallisten vaatimusten ja standardien mukaisesti.

 

Kaikilla yrityksen työntekijöillä on voimassa oleva SFS 6002 -sähkötyöturvallisuuskoulutus.

VALOKUITU- JA VERKKOASENNUKSET

Teemme valokuituasennuksia, testauksia ja mittauksia laidasta laitaan. Olemme kokenut tietoliikenneurakoitsija data center ympäristössä.

 

DC Works on Corning NPI-jäsen (Network Preferred Installers). Pystymme tarjoamaan Corningin 25 vuoden pidennetyn takuun kaikille valokuituasennuksille ja -tuotteille.

SÄHKÖKESKUKSET JA KENTTÄKAAPIT

Asennamme keskukset ja kenttäkaapit kaikkiin toivottuihin kohteisiin. Asentajamme ja testaajamme kykenevät myös tekemään lisäyksiä ja muutoksia olemassa oleviin automaatiokaappeihin lisätarpeiden mukaan.

HYLLY- JA KAAPELIREITTIASENNUKSET

Asennamme kaikkia tikas-, lanka- ja levyhyllyjä sekä eri materiaalista koostuvia suojaputkia asiakkaan toivomuksien mukaan. Olemme tottuneet työskentelemään usean eri valmistajan tuotteiden kanssa.

Olemme apunasi kaikessa: käyttöön­otto ja kunnossa­pito

Ammattiatitoinen testaushenkilöstömme ottaa käyttöön eri laiteistoa asiakkaan tarpeiden ja toivomusten mukaan.

 

Järjestelmäintegraation, kolmannen osapuolen laitteistojen yhteensovittamisten ja järjestelmäpäivityksien osalta tiimimme pystyy tukemaan asiakasorganisaatiota kaikissa tekniikkaan liittyvissä asioissa.

 

Rakennusprojektin valmistumisen jälkeen suosittelemme asiakkaillemme täyden palvelun sähkö- ja hallintalaitteiden kunnossapitosopimusta räätälöidysti tarpeiden mukan.

 

Meidän visioissamme, kaikki tulevaisuuden kunnossapitotyöt ja järjestelmäpäivitykset hoituvat alusta loppuun parhaiten omistautuneen DCW-tiimin voimin, joka tuntee erinomaisesti asiakkaan tarpeet ja vaatimukset.

Pyydä tarjousta!

Voimme laskea urakkahinnan tai tehdä tuntityötarjouksen.