fbpx

Instrumentointiasennus

DC Works toteuttaa asiakkaan instrumentointiasennukset teollisuuden tarpeisiin ja kaikista haastavimpiin kohteisiin, kuten öljynjalostamoihin ja datakeskuksiin. Pienputkitus, liittimien valinnat ja muu instrumentointi on erityistä ammattitaitoa vaativaa työtä, johon meillä on tarvittava osaaminen ja sertifioidut asentajat.

OTA YHTEYTTÄ

Miksi instrumentointiasennus meiltä?

 • Olemme pieni toimija, joka tekee suuren kokoluokan projekteja eli pystymme reagoimaan nopeammin kuin mikään vastaava automaatiotalo Euroopassa!
 • Työmme jälki on erittäin laadukasta ja työskentelymme ripeää
 • Toteutamme automaatio- ja instrumentointiasennuksia myös haastavimpiin kohteisiin (öljynjalostamot, datakeskukset, käyvät laitokset, prosessikriittiset tilat, jne.)
 • Meiltä onnistuvat korkealla ammattitaidolla myös analysaattoreiden ja näytteenottokeskusten asennukset
 • Asiakkaitamme ovat muun muassa Neste, AGA / Linde, Borealis ja Valmet

DC Worksin osaaminen

Meillä on sertifioidut mekaaniset asentajat ja putkittajat kaikkiin teollisuuden impulssiputkituksiin ja instrumentointiasennuksiin. Työnjohtajamme ja työntekijämme tuntevat eri putkimateriaalit ja osaavat tehdä liitinvalinnat asiakkaan tarpeen ja käyttökohteen mukaan.

Olemme enimmäkseen työskennelleet AISI316 (EN 1.4401) -impulssiputkien kanssa, mutta olemme myös suorittaneet useita erikoisempia analysaattoriasennuksia esimerkiksi lasipinnoitettua putkea käyttäen.

Esimerkit instrumentointi- ja impulssiputkitustöistä:

 1. Teollisuuden paine- ja paine-eromittaukset (PT, PDT)
 2. Venttiilin ilmasyöttöjen asennukset ja toimilaiteasennukset
 3. Hitsaustyöt
 4. Alajärjestelmien asennukset, regulaattorit, venttiilit, letkusetit, jäähdyttimet ym.
  • Analysaattorit
  • Näytteenottojärjestelmät
  • Näytteenottolinjojen asennukset
 5. Laippatyöt (laippaliitoskoulutetut asentajat)

Projektin eteneminen

Toteutamme projektit tuntitöinä tai urakkahinnalla. Räätälöimme urakat suunnittelijan tarpeen mukaan ja tarvittaessa teemme suunnitelmat itse: me laskemme materiaalit, työajan ja tarjoamme työllemme kiinteän hinnan. Pienemmät työt pystymme toteuttamaan lyhyelläkin varoitusajalla. Isompien urakoiden mobilisaatioajat riippuvat kohteen sijainnista.

Mitä instrumentointi on?

Instrumentointiasennus teollisuudessa on kriittisten prosessien mittalaitteiden ja niihin liittyvien mittayhteiden sekä pienputkituksen asentamista. Jotta se tehdään oikein, on ymmärrettävä asiakkaan prosessia, asennuskohteen olosuhteita sekä erilaisten putkien mekaanisen asennuksen vaatimuksia.

Pneumaattiset ohjaukset, nestemittaukset, kaasumittaukset, näytteenotot, virtausmittaukset, ynnä muut prosessin toimivuuden osalta kriittiset automaation osuudet on hoidettava kentän tasolla virheettömästi kuntoon, jos haluaa järjestelmän pään toimivan suunnitellusti. Osaamme soveltaa osaamistamme myös DCS-järjestelmäpäät ja suunnitellut P&ID-virtauskaaviot huomioiden.

Ota yhteyttä DC Worksin ammattilaisiin

Instrumentointi ja automaatio varmasti! DC Works on luotettava ammattilainen, joka toteuttaa konesali- ja teollisuusasennukset ympäri Euroopan. Meillä on laaja kokemus instrumentointiasennuksista osana automaatioasennusta, joten voimme toteuttaa myös suuren mittakaavan projektit haastavissakin olosuhteissa. Ota meihin yhteyttä soittamalla tai sähköpostitse!