fbpx

Automaatioasennus

Automaatioasennus vaatii laajan ymmärryksen eri järjestelmistä asiakkaan ympäristössä sekä tarkan tietotaidon eri laitteiden signaaleista ja kommunikaatiosta. DC Works henkilöstöllä on kokemusta eri PLC toimittajien järjestelmien kanssa ja yritys kykenee soveltamaan tarvittavia kenttäasennuksia ja laitekantoja asiakkaan järjestelmään.

OTA YHTEYTTÄ

PLC-järjestelmät ja automaatioasennus

Isommissa urakoissamme olemme työskennelleet muun muassa Rockwell, Siemens, Honeywell, DNA, Schneider, ym. järjestelmien kanssa. Muissa projekteissa eri järjestelmiä on lukematon määrä. Meiltä automaatioasennus onnistuu aina.

Kenttäasennukset laidasta laitaan

Lämpötila, virtaus, paine, viskositeetti, pH, analysaattorit ja kaikki muut. Olemme toimittaneet ja asentaneet lukemattomien eri valmistajien laitteita, mukaan luettuna Endress+Hauser, Emerson, Siemens, ABB, Produal, Pepperl+Fuchs, ja monet muut.

Signaali / laitteen viesti

Eri kommunikaatiojärjestelmät ja protokollat yhdistettynä eri toimialoihin vaativat asiantuntevaa asentajaa ja työntekijää asennuksien, testauksen ja käyttöönoton osalta. HART, Ethernet TCP/IP, Modbus, Fieldbus, Profibus ym.

PLC/DCS I/O kortti -> ristikytkentätila -> kenttäkotelot -> kenttälaitteet

Kaikki työt suoritetaan erityisellä tarkkuudella ja korkealla laadulla, perehtyneiden ja ammattitaitoisten asentajien toimesta.

Räätälöitävä kokonaisuus

Automaatio on aina räätälöity täysin asiakkaan tarpeiden mukaan. Siksi onkin tärkeää, että automaatioasennusten tietotaito on täsmällistä ja järjestelmien sekä signaalien tuntemus varmalla pohjalla. Tämä on syy, miksi DC Works on valittu toistuvasti maailman vaativimpien asiakkaiden toimesta automaatioasennuksien toimittajaksi.

Liity DC Worksin alati kasvavaan asiakkaiden verkostoon!

Meiltä automaatioasennus ja kaikki muut haastavat projektit kerralla kuntoon. Meidän kanssamme yhteistyö on saumatonta ja luottamuksella on iso rooli. Varaa alta ilmainen konsultaatio, niin käydään tarpeesi yhdessä läpi. Löydämme varmasti parhaan ratkaisun.