fbpx

DC Works siirtänyt toimintansa Kotkan Keltakallioon

Vuonna 2017 DC Works osti varasto/paja/toimistorakennuksen Kotkasta. Uudet tilat hankittiin pääosin läheisen Nesteen öljynjalostamoprojektien esivalmistelutilaksi, mutta paikka on myös osoittautunut varsin hyväksi data center toimintojen tukikohdaksi.

Toimitusjohtaja Marko Husu on käynnistänyt useampia Euroopan projekteja tukien näiden logistiikkaa ja materiaalihankintaa Kotkasta. Parhaillaan Belgiassa on käynnissä ICT- ja automaatioasennuksien urakka, johon osa materiaaleista on hoidettu DC Worksin Keltakallion toimipisteeltä käsin.

Vuoden 2020 alussa yritys paranteli varasto-, tuotanto- ja toimistotiloja, sekä laajensi pihapiiriään lisäten asfalttia. Parantunut toimintaympäristö helpottaa kaikkea logistiikkaa sekä rekkojen läpikulkua.

Tervetuloa tutustumaan!

Ruuvikatu 5 toimitilat, Kotka
No Comments

Post a Comment